HTML

2011.07.30. 13:57 tattoocult

Az ismeretlen tetovált lány.


Amióta  a nők is elkezdték tetováltatni magukat, azóta vita folyik arról, melyek a férfi és melyek a női tetoválások. A női tetoválások vannak olyan változatosak és egyediek, mint minden tetovált lány egyénisége. Néhány hölgy szereti megmutatni pin up girl tetoválását, verebeket, szent szivet, angyalszárnyakat, pillangókat, szivet és cseresznye virágokat. Mindenesetre a női tetkó már nem sokkoló többé, és már nem vonhatóak le következtetések a nő erkölcsi jellegéről néhány tetoválás alapján!  

A képeken látható ismeretlen lány hihetetlen népszerűsége tarolt  az  interneten az utóbbi hetekben..  Az egyetlen képe amit eddig láthattunk a parton sétálós fotó volt.
De most amerikai blogokon most hirtelen felbukkantak újabb képek amelyeken sellőnk éppen a habokban poroszkál, és még az arcáról is láthatunk egy kis részt, igaz pont akkor amikor éppen hülye grimaszt vág...
Az ismeretlen lány nemcsak hogy felső kategóriás szexi modell, hanem a tetoválásaival igazi jelenség, bár egyértelműen kiderül hogy szíve már foglalt "Érted élek Abdul, meghalok érted." felirat a lapockáinál mindent elárul..
.

 

komment

süti beállítások módosítása