HTML

2011.07.30. 13:57 tattoocult

Az ismeretlen tetovált lány.


Amióta  a nők is elkezdték tetováltatni magukat, azóta vita folyik arról, melyek a férfi és melyek a női tetoválások. A női tetoválások vannak olyan változatosak és egyediek, mint minden tetovált lány egyénisége. Néhány hölgy szereti megmutatni pin up girl tetoválását, verebeket, szent szivet, angyalszárnyakat, pillangókat, szivet és cseresznye virágokat. Mindenesetre a női tetkó már nem sokkoló többé, és már nem vonhatóak le következtetések a nő erkölcsi jellegéről néhány tetoválás alapján!  

A képeken látható ismeretlen lány hihetetlen népszerűsége tarolt  az  interneten az utóbbi hetekben..  Az egyetlen képe amit eddig láthattunk a parton sétálós fotó volt.
De most amerikai blogokon most hirtelen felbukkantak újabb képek amelyeken sellőnk éppen a habokban poroszkál, és még az arcáról is láthatunk egy kis részt, igaz pont akkor amikor éppen hülye grimaszt vág...
Az ismeretlen lány nemcsak hogy felső kategóriás szexi modell, hanem a tetoválásaival igazi jelenség, bár egyértelműen kiderül hogy szíve már foglalt "Érted élek Abdul, meghalok érted." felirat a lapockáinál mindent elárul..
.

 

2011.07.29. 07:33 tattoocult

Tetovált csajok, fétishben...

Címkék: tetoválás tattoo tattoocult

photo: picturerail.de

 

2011.07.27. 16:33 tattoocult

Inked girls: Ira Chernova képei

Címkék: modell girl tetoválás

Ira Chernova 23 éves és Moszkvában született. 4-5 évvel ezelőtt kezdett el érdeklődni a fotózás iránt, amikor is rájött, hogy energiáinak szüksége van valami más csatornára is, amellett, hogy mérnöknek tanul. A fényképezést szülei régi gépével kezdte, de mindez sokkal komolyabbá vált, amikor 3 évvel ezelőtt utazgatni kezdett. Ira az elmúlt másfél évet az utakon töltötte, az útjába kerülő gyönyörű tájakat és nagyszerű embereket fényképezve. Ira szerint bár Moszkva a szülővárosa, azt mégsem nevezné tartózkodási helyének. Jelenleg is keresi a helyet, melyet otthonának hívhat és ahol elkezdheti életének egy új szakaszát.


chernova.tumblr.com
 

2011.07.27. 11:51 tattoocult

Dangerously Dolly

Címkék: foto modell art tetoválás tattoo

 

 

Jane Queen, azaz  Dangerously Dolly művésznéven dolgozó amerikai fotóművész képei.A huszonéves Jane fő profilja a mellékelt képeken is látható alternatív divatfotográfia és a tetovált pinup lányok világa körül forog. A fotózás mellett igen tehetséges retusör és festőművész is… festményi gyakorlatilag egy kategóriába tartoznak a fotóival… munkái számos nemzetközi nagy magazin címlapján is megjelentek már… A fotóit nagyon szeretjük, de azért gonosz módon megjegyeznénk, hogy a képek feltűnő népszerűsége nagyban köszönhető az alaposan feldíszített tetovált lányoknak is.

Photo: Jane Queen
dangerouslydolly.com 

 

2011.07.27. 04:43 tattoocult

Rick Genest - Zombie Boy

Címkék: modell tattoo zombie

Rick Genest azaz Zombie Boy, kanadai modellt halhatatlan érdeklődése a tetoválások iránt arra késztette, hogy teljesen átváltoztassa külsejét, és bőrét egy nagy vászonként használja fel. Amikor elkészült a teljes mű, mindenkinek tetszett a különös tetoválás, de a legtöbben azt  gondolták hogy hamar meg fogja bánni. De Rick életét egyenesbe tette a bőrébe varrott zombi test, facebook rajongói oldalán alig egy év alatt több mint  1.5 millió rajongója lett, és hamar felfedezték maguknak a divatvilág elit szektorában is.. 


Az tavalyi évben számtalan magazin, és tv csatorna visszatérő szereplőjévé vált. 

Az itt látható képek a Vogue magazinban jelentek meg, Thierry Mugler divattervező új divatkollekciójának modelljeként használták fel a Zombie srác reklámértékét…  Egy interjúban Megkérdezték Rick-től:
-És mit szolt hozzá az édesanyád amikor megtudta mire készülsz?

-Anyámnak akkor mondtam el amikor az első tetoválások a  két karomon elkészültek,akkor azt hiszem  kicsit összetört a szíve, azt mondta hogy így már soha nem fogok rendes munkát találni, ma már persze minden más mert pontosan ez hozta meg azt a fellendülést az életemben amit szerettem volna.. és ennek a mamám is örül..  Már jó ideje ő is úgy néz a tetoválásaimra mint egy kortárs műalkotásra, és a szíve sincs már  összetörve.2011.07.27. 04:24 tattoocult

Night Hotel

Címkék: girl


Ezeket a gyönyörű képeket Dél-afrikai származású divatfotós, Warwick Saint készítette, aki olyan nagy nevekkel dolgozott már mint Cate Blanchett, Salma Hayek, Jeff Bridges.  Kifinomult stílusérzékével a fashion világába helyezi a tetoválást, a képek enyhén erotikusak és trendiek, mégis megtartják a tetoválások által képviselt rockabilly kultúra lázadó hangulatát is... Warwick jelenleg Brooklynban él és weboldalán látható kliens listája szerint főleg a celebfotózásban érzi otthon magát.....Warwick Saint hivatalos oldala:


2011.07.27. 04:19 tattoocult

Akivel Jesse James félre Qurt. Michelle Bombshell

Címkék: girls tattoo 

 
 

2011.07.27. 04:12 tattoocult

Guil ZEKRI tetoválásai

Címkék: tattoo artist

 Guil Zekri Tetoválóművész  1974-ben született Izraelben. A tetováláson kívül fest, és aktívan zenél is saját zenekarában. Az első tetoválását tizenévesen szerezte, egy akkor kedvenc zenekara lemezborítójáról, de tetoválni csak jóval később 26 éves korában kezdett el. Jelenleg Könben és ahol saját stúdiójában dolgozik. 

 

2011.07.27. 03:55 tattoocult

Tattoo artist: James Spencer Briggs - Los Angeles

Címkék: tattoo artist

James Spencer Briggs a Los Angeles-i  Memoir Tattoo stúdió tetoválója. A realisztikus monokróm tetoválások mestere. Hozzá bejutni nem könnyű dolog mert havonta csak 3-4 munkát vállal. Árlistája szerint óránként 150 dollár körüli árat kell fizetned ha tőle rendelsz tetoválást. Manapság  a színes tetoválások dübörgő divatja közepén kevesen tehetik meg, hogy csak fekete-fehér munkákat vállalnak, de James egy ilyen tetováló, csak nagyon ritkán készít színes munkát. De azért egy díszpéldány abból is tudtunk mutatni.

 

www.jamesspencerbriggs.com

 

2011.07.27. 03:50 tattoocult

Jee Sayalero Venezuelában született tetováló.

Címkék: tattoo artist

 

Jee Sayalero Venezuelában született tetováló.
Grafikusnak tanult a venezuelai Művészeti Egyetemen.
2003-tól  Spanyolországban és,  Madridban dolgozik saját stúdiójában. 

 


 
Munkáit leginkább a képregényes stílus jellemzi,
ezen kívül szembetűnőek a test vonulatait figyelembevevő gyönyörű kompozíciók