HTML

2011.07.27. 04:43 tattoocult

Rick Genest - Zombie Boy

Címkék: modell tattoo zombie

Rick Genest azaz Zombie Boy, kanadai modellt halhatatlan érdeklődése a tetoválások iránt arra késztette, hogy teljesen átváltoztassa külsejét, és bőrét egy nagy vászonként használja fel. Amikor elkészült a teljes mű, mindenkinek tetszett a különös tetoválás, de a legtöbben azt  gondolták hogy hamar meg fogja bánni. De Rick életét egyenesbe tette a bőrébe varrott zombi test, facebook rajongói oldalán alig egy év alatt több mint  1.5 millió rajongója lett, és hamar felfedezték maguknak a divatvilág elit szektorában is.. 


Az tavalyi évben számtalan magazin, és tv csatorna visszatérő szereplőjévé vált. 

Az itt látható képek a Vogue magazinban jelentek meg, Thierry Mugler divattervező új divatkollekciójának modelljeként használták fel a Zombie srác reklámértékét… 



 Egy interjúban Megkérdezték Rick-től:
-És mit szolt hozzá az édesanyád amikor megtudta mire készülsz?

-Anyámnak akkor mondtam el amikor az első tetoválások a  két karomon elkészültek,akkor azt hiszem  kicsit összetört a szíve, azt mondta hogy így már soha nem fogok rendes munkát találni, ma már persze minden más mert pontosan ez hozta meg azt a fellendülést az életemben amit szerettem volna.. és ennek a mamám is örül..  Már jó ideje ő is úgy néz a tetoválásaimra mint egy kortárs műalkotásra, és a szíve sincs már  összetörve.



komment

süti beállítások módosítása